-
Druh jídla
například: Polévka
-
Typ kuchyně
například: Asijská …
-
Typ strávníka
například: Děti
-
Sezóna/Příležitost
například: Svačinka
například: Polévka
například: Asijská …
například: Děti
například: Svačinka
Těstoviny farfale uvaříme podle návodu, přecedíme a necháme okapat. Maso a uzeninu očistíme a nakrájíme na kostky nebo nudličky. Na pánev dáme máslo s nakrájenou cibulkou na které opečeme kuřecí maso a uzeninu. Přidáme mraženou směs zeleniny, okořeníme provensálským kořením, osolíme, opepříme, přidáme 3 lžíce kečupu OTMA, 2 stroužky nakrájeného česneku.
Směs masa a zeleniny smícháme s uvařenými těstovinami, dáme do zapékací misky, zalejeme šlehačkou a posypeme strouhaným sýrem
Pečeme v předehřáté troubě asi 30 minut - dokud není povrch zlatavý
Zapečené farfale podáváme buď s čerstvou nebo nakládanou zeleninou, s tatarkou, nebo kečupem OTMA.